top of page
Søk
  • Forfatterens bildeGeir Dalsbø

9 gode grunner til å velge ABC Faktura som fakturaprogram


Det er flere gode grunner til å velge ABC Faktura som gratis fakturaprogram fremfor fakturaprogrammer som har faste månedlige kostnader. Her har vi samlet ni av dem:

  1. Kostnadsbesparelser: Å bruke et gratis fakturaprogram som ABC Faktura vil hjelpe deg å spare penger på fakturering, siden du slipper å betale faste månedlige kostnader for å bruke programmet.

  2. Enkelhet: ABC Faktura er enkel og brukervennlig, og vil ikke kreve noe teknisk kunnskap for å bruke. Det er derfor ideelt for små bedrifter eller enkeltpersoner som ønsker å fakturere raskt og enkelt.

  3. Skreddersydd for små bedrifter og privatpersoner: ABC Faktura er spesielt utviklet for små bedrifter og privatpersoner, og vil derfor tilby funksjoner som er relevante for denne gruppen.

  4. Ingen langvarige kontrakter: Når du bruker et gratis fakturaprogram som ABC Faktura, er det ingen langvarige kontrakter du trenger å signere. Dette gir deg fleksibilitet til å endre eller avslutte tjenesten når som helst.

  5. Ingen faste månedskostnader: I motsetning til de fleste av våre konkurrenter har vi valgt å ikke ha faste månedskostnader og du kan sende så mange epostfakturaer i PDF-format som du bare ønsker. Skal du sende faktura i papirformat eller som EHF (Elektronisk HandelsFormat) så betaler du noen få kroner for dette.

  6. Ingen begrensninger på antall fakturaer: Du kan sende så mange fakturaer som du vil med ABC Faktura, uten å betale ekstra kostnader for å øke antall fakturaer du kan sende.

  7. Automatisering av faktureringsprosessen: ABC Faktura vil gjøre det enklere for deg å automatisere faktureringsprosessen, slik at du kan bruke mindre tid på å opprette og sende fakturaer. Fakturaer som ikke blir betalt blir også sendt automatisk til purring og videre til inkasso dersom kundene dine ikke betaler purringen. Dette skjer via vår samarbeidspartner Collectors AS.

  8. Tilgang fra hvor som helst: Med ABC Faktura kan du sende fakturaer fra hvor som helst, så lenge du har en internettforbindelse. Dette gir deg frihet til å fakturere fra kontoret, hjemme eller når du er på farten.

  9. Gratis support: ABC Faktura er et fakturaprogram fra Fakturert AS som tilbyr gratis support, så hvis du trenger hjelp med noe, kan du kontakte supportteamet på chat eller epost og få hjelp uten ekstra kostnad.

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page