top of page
Søk
  • post71359

Fakturer gratis via ABC Faktura, med automatisk purring og inkasso på forfalte faktura

Det er flere fordeler ved at ABC Faktura tilbyr et gratis fakturaprogram som kan bidra til å forbedre likviditeten i bedriften ved å automatisk sende forfalte fakturaer til automatisk purring og inkasso gjennom samarbeidspartneren vår, Collectors AS.



For det første vil bedriften kunne redusere antallet kunder som ikke betaler regningene sine i tide, noe som vil øke likviditeten i bedriften. Ved at fakturaprogrammet automatisk sender ut purringer og inkasso, vil bedriften slippe å bruke tid og ressurser på å følge opp utestående fakturaer manuelt.


For det andre vil bedriften kunne ha bedre oversikt over økonomien i bedriften. Fakturaprogrammet gir deg muligheten til å se hvilke kunder som har betalt og hvilke som ikke har gjort det, noe som gjør det enklere å planlegge for fremtiden og ta viktige beslutninger om økonomien i bedriften.


For det tredje vil bedriften kunne spare tid og krefter ved at faktureringsprogrammet automatisk sender ut e-postfakturaer i PDF-format. Dette gjør at bedriften slipper å manuelt opprette og sende fakturaer, og istedenfor kan bruke tiden på andre viktige oppgaver i bedriften.


Til slutt, ved å bruke en profesjonell og erfaren inkassopartner som Collectors AS, vil bedriften kunne få betalt forfalte regninger på en profesjonell og effektiv måte. Dette vil bidra til å øke likviditeten i bedriften og gi bedriften en bedre oversikt over økonomien.


Klikk "Send faktura" og du har innen 2 minutter laget din første faktura som er klar for utsending, enten gratis som epost i PDF format, på papir eller som EHF-faktura (Elektronisk HandelsFormat).

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page